Bogen om cykling


Fredag den 28. juni udkommer ‘Bogen om cykling’, som er en komplet træningshåndbog til alle cykelmotionister.
Med fokus på færdigheder og skræddersyede træningsprogrammer giver bogen både nye og øvede cykelryttere mulighed for at blive bedre – og få mere glæde ud af cyklen.
Bogen indeholder også trin for trin vejledninger til cykelfitness og gode råd og tips til valg af cykel, kost og udstyr.
Bogen om Cykling

Forord

Når man ser det enorme felt af ryttere i fuld udfoldelse i opløbet til afslutningen af Tour de France, når man ser os lide i de høje bjerge eller tømme os for kræfter i kapløb med tiden … Så ser man ikke træningen, der har bragt os dertil! Træning i fem, seks, syv timer om dagen i al slags vejr år efter år; ofrene, hengivenheden – det er det, der er nødvendigt for at nå toppen inden for sporten.
At vinde Paris-Roubaix i 2004 var min belønning for de teenagedage, hvor jeg sad og studerede en kæmpe plakat med den dobbelte Roubaix-vinder Gilbert Duclos Lasalle på min væg. Som alle knægte plejede jeg at sige til mig selv: ”En dag vinder jeg det løb!” At stå på sejrsskamlen løftende en stor stenklump, som man får som præmie for at vinde dronningen blandt klassikerne, var for mig belønningen for alle de år, hvor jeg gav mig hen til min træning.
Man opnår en vis succes ved blot at køre på sin cykel, men der mangler noget. Nogle gange kan man ikke sætte fingeren på, hvad det er … struktur! Jeg er kendt for min arbejdsmoral, men selv som professionel manglede jeg, må jeg indrømme, struktur. Jeg har en træner, der planlæger min træning i detaljer, og jeg ved, hvordan man ved at planlægge og strukturere sin træning korrekt skaber en stor forskel i sin præstation.
Denne bog vil vise sig at være uvurderlig til at forbedre dine præstationer og din glæde ved at cykle. Den giver dig ikke alene det, du har brug for at vide omkring færdigheder og træning – lige meget hvad du sigter mod – den gør det også med en struktureret tilgang. Følg den og du vil opleve fordelene.
Held og lykke!
Magnus Backstedt
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s