Kør Tour de France hjemme i stuen


Udgave nummer 100 af det legendariske Tour de France er klar til start. Siden første tour i 1903, har både ryttere men især cyklen været igennem en stor udvikling. Med den officielle ProForm le Tour de France Training Bike har tour-cyklen nu taget det næste skridt og er rykket hjem i stuen. Blev du ikke udtaget til dette års Tour de France, er chancen der nu, og alle kan være med.

omdr--ProForm_TDF_1_125px

Kør med de professionelle

ProForm bringer indendørs cykeltræning tættere på den ægte vare med den officielle le Tour de France Training Bike, som lader brugeren tegne egne ruter eller køre prædefinerede ruter såsom 2013 etaperne. For hver af de 21 etaper er der 32 km indlagt i cyklens computer. Efter alle 21 etaper har du kørt over 675 km, hvilket er sommertræning på den helt store klinge. Kør eksempelvis med i enkeltstarten på 17. etape. Det giver den perfekte mulighed for at sammenligne tider med de professionelle, hvis du tør.

2zr5--ProForm_TDF_3_125px

Som at være der selv

Via iFit Live teknologi og Google Maps bliver din placering på ruten vist i Satellite View. Og du kan følge ruten i Street View, billede for billede, med en iPad, iPhone eller anden skærm med internetadgang.

”Jeg har allerede kørt første etape over Korsika. Med cyklen og min iPad har jeg kørt der, hvor de professionelle kører” fortæller Henrik fra Abilicaonline.dk, der har testkørt cyklen. Han tilføjer med et drengerøvssmil: ”Proforms cykel er bestemt årets gadget og næste udfordring er holdtidskørslen på 4. etape i Nice.”

mhap--ProForm_TDF_4_125px

Cyklen gør som vejen gør

Udover at vise etapen bruges Google Maps også til at gengive rutens terræn. Når det går op eller ned ad bakke, vipper cyklen, så vinklen gengiver landevejen. Cyklen simulerer stigninger og fald på hele 20 %. Som Henrik udtrykker det: ” Der er ingen vej udenom. En bakke er en bakke på cyklen, og man vil i hvert fald mærke Alpe d’Huez i benene.”

Som endnu en dimension til oplevelsen medregnes rytterens personlige luftmodstand. Baseret på højde og vægt indstilles belastningen automatisk svarende til den luftmodstand, som rytteren møder på etapen.

Det er næsten som at være der selv. Men der er aldrig regn, ingen styrt, du bestemmer selv temperaturen, og der er garanteret punkterfri kørsel.

31s6--ProForm_TDF_2_125px

Fakta om cyklen

  • Elektronisk gearskifte i cykelstyret
  • Lydløs magnetisk modstand
  • Indbygget powermeter, der viser watt og RPM
  • 3,5 tommer skærm med tid, distance, hastighed, puls mm.
  • 20 % incline & decline
  • Indbygget Wifi
  • Tri-lignende styr
  • Intelligent Wind Resistance
  • 1 års gratis medlemskab af iFit Live

Om Abilicaonline.dk

AbilicaOnline.dk forhandler varemærket Abilica, som er det førende mærke inden for udstyr til hjemmetræning i Norden samt en række andre populære mærker. Abilica Online ApS åbnede som ren netbutik i 2007 og har fra starten haft en årlig vækst på 30%. I april 2009 åbnede den første fysiske butik i Aarhus, for at give kunder mulighed for at prøve produkterne inden køb. I september 2012 er Abilica Online flyttet i endnu større lokaler i Aarhus og har nu Danmarks største showroom for motionsudstyr til hjemmetræning.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s