Danmarks første sportshotel sætter fokus på cykling og MTB


Når Comwell Hotels i juni måned slår dørene op for Danmarks første sportshotel bliver det med cykling og MTB som to af de største trækplastre. Hotellet er beliggende i Rebild Bakker, der har nogle af Danmarks bedste områder til landevejs- og bakkespurter, og det kuperede terræn er en oplagt scene for alle MTB-ryttere, der er friske på en udfordring.

Comwell Sport_2

Sundhed og sport er en global megatrend – ikke mindst i Danmark, og feriegæster ønsker i stigende grad at kombinere hotelophold og sport. Derfor har Comwell med snart 14 hoteller i Danmark og to i Sverige besluttet at omdanne et af kædens hoteller til et dedikeret sportshotel – det  første af sin slags i Danmark.

Hotellet er blevet omdannet for et millionbeløb, og cykling og MTB bliver to af de helt store satsninger på Comwell Sport Rebild Bakker, som det nye sportshotel kommer til at hedde.

– Uanset om du er begynder eller øvet cykelrytter, kan vi udfordre dig på cykelfronten. Lige uden for døren har vi nemlig adgang til nogle af Danmarks bedste områder til landevejs- og bakkespurter, fortæller hoteldirektør i Comwell Rebild Bakker Mette Bonderup og fortsætter: – Vores mange cykelruter byder på individuelle udfordringer på flere niveauer. Du kan jagte førertrøjen og kæmpe om at komme først i mål, eller du kan træne bakkekørsel på nogle af Danmarks største bakker.

Comwell Sport_1

Comwell Sport sætter også stor fokus på MTB, som er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. Qua hotellets beliggenhed i Rebild Bakker, som er kendt for sit meget kuperede terræn, kan MTB-ryttere blive udfordret på mountainbike-ruterne, der er en del af ”de 10 spir”. Comwell Sport har desuden ansat en fuldtidsinstruktør inden for MTB, og i det hele taget bliver det aktive liv omdrejningspunktet for alle hotellets aktiviteter fra morgen til aften:

Dagen starter med fælles morgentræning, og herefter en guidet løbe- eller travetur inden morgenbuffeten. Både formiddag og eftermiddag er der fælles holdtræning, men der er naturligvis også mulighed for selv at træne og være aktiv. Hotellet har desuden investeret i multibane og et nyt og veludstyret fitnesscenter, hvor der er mulighed for at blive konsulteret af både fysioterapeut og massør. Derudover har hotellet egen tennisbane, indendørs svømmebassin, beachvolleybane mv. Ikke mindst ligger en af Danmarks smukkeste søer, St. Økssø, i umiddelbar nærhed til hotellet. Søen kan anvendes til både svømning, roning mv.:

Comwell Sport_3

– Vi har brugt mange måneder på at planlægge og tænke det hele igennem. De enkelte sportsgrene har jo individuelle behov, som skal opfyldes, hvis konceptet skal blive en succes. Eksempelvis kan du få rengjort og smurt din MTB-cykel i frokostpausen, eller du kan vælge selv at anvende vores udendørs cykelvask. Og har du en kostbar cykel, der ikke skal stå sammen med de andre cykler i det aflåste rum, så er du velkommen til at tage cyklen med op på værelset, pointerer Mette Bonderup videre.

Comwell Sport Rebild Bakker åbner medio juni og satser i sommermånederne udelukkende på private danske og udenlandske turister. I efteråret tilbydes konceptet også til hotellets mange konferencegæster, der eksempelvis kan lægge en holdtræning, cykeltur eller svømning ind i dagsprogrammet. Comwells ca. 165.000 klubmedlemmer får allerede i juni nogle ekstraordinært gode tilbud, der indbyder til en aktiv sommerferie.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s