Hop på en lånecykel på Folkemødet


Er man en af de mange rejsende, der besøger Folkemødet uden bil, kan man gratis låne en cykel, så man let og bekvemt kan komme fra A til B på Solskinsøen.

Et samarbejde mellem Færgen og Folkemødet har gjort det muligt, at Folkemødet kan stille 300 gratis cykler til rådighed for de mange tilrejsende til den politiske festival. Cyklerne kommer til at stå ved udvalgte steder under Folkemødet til fri afbenyttelse for deltagerne.

Solskinsøen kommer i næste uge til at syde og boble af mennesker, der alle sammen er rejst til Bornholm for at deltage i Folkemødet. Folkemødet har på en kreativ måde løst de udfordringer der er, når så mange mennesker skal kunne komme rundt på øen. Heldigvis er Bornholm ikke større end, at man vil kunne tage cyklen et langt stykke ad vejen. Og derfor har Færgen i samarbejde Folkemødet besluttet sig for at sponsorere 300 cykler, der står gratis til rådighed for de besøgende under hele Folkemødeugen. Beslutningen om at stille gratis cykler til rådighed, bakkes op af Transportminister Henrik Dam Christensen:

”Folkemødet er det perfekte sted at diskutere og udvikle politik – også på transportområdet. Jeg opfordrer alle til at deltage og til at cykle under Folkemødet. Det er regeringens ambition, at der skal cykles meget mere i Danmark. Folkemødet er et oplagt sted at se hvad cyklen kan gøre ved Danmark. Den fylder ikke meget i det charmerende bymiljø i Allinge, den bringer hurtigt folk rundt til Folkemødets aktiviteter og den kan skabe arbejdspladser i den del af landet, hvor der er allermest brug for det”, siger Transportministeren.

Har man endnu ikke planlagt sin rejse til Folkemødet, er der stadig masser af muligheder for at komme af sted. Der er fortsat ledige billetter på flere af Færgens afgange, og ønsker man at rejse uden bil, findes der også billetter til DSB InterCity Bornholm eller Bornholmerbussen. En billet med DSB InterCity Bornholm tur/retur fra København til Bornholm i Folkemødeperioden koster 779 DKK for en voksen og inkluderer samtidig gratis transport med BATs busser i samtlige zoner på Bornholm fra 12. – 17. juni. Bornholmerbussen har også fortsat billetter til rådighed til Folkemødet, og her koster en returbillet 760 DKK for en voksen inkl. fri kørsel med BATs busser på Bornholm under hele Folkemødet.

For at markere at Folkemødet allerede starter om bord på Færgen, er der på flere af BornholmerFærgens afgange fra Ystad til Bornholm underholdning om bord med en række danske entertainere blandt andet Peter Mygind og Clement Kjersgaard. Læs mere om Folkemødet starter på Færgen på Færgens hjemmeside, hvor du også kan bestille billetter og se alle BornholmerFærgens afgange.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s